Oct 2, 2011, 11:50 PM

Нощна принцеса 

  Poetry » Love
667 1 0

Днес луната я е обкичила с цветя,

днес неземно е красива тя,

но в моите очи ще остава тя сама,

красивата принцеса в нощта.

 

В легло от рози ще почива тя,

луната ще я гледа през нощта,

как усмихната сънува тя,

нашата любов и топлота.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??