2.10.2011 г., 23:50 ч.

Нощна принцеса 

  Поезия » Любовна
669 1 0

Днес луната я е обкичила с цветя,

днес неземно е красива тя,

но в моите очи ще остава тя сама,

красивата принцеса в нощта.

 

В легло от рози ще почива тя,

луната ще я гледа през нощта,

как усмихната сънува тя,

нашата любов и топлота.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??