Днес луната я е обкичила с цветя,
днес неземно е красива тя,
но в моите очи ще остава тя сама,
красивата принцеса в нощта.
В легло от рози ще почива тя,
луната ще я гледа през нощта,
как усмихната сънува тя,
нашата любов и топлота.
© Никола Диманов Все права защищены