Jan 8, 2014, 10:37 PM  

Някой те чака отвън 

  Poetry
475 0 1

Някой те чака отвън,

това може би съм аз

или красивият ти сън,

в който сме актьори.

Нека да премина

през душата ти смутена,

нека обичта ни е гореща,

не студена.

Отвънка все така

ще чака някой с лека ръка,

да отвориш себе си в нощта

за мен и любовта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??