8 янв. 2014 г., 22:37  

Някой те чака отвън 

  Поэзия
477 0 1

Някой те чака отвън,

това може би съм аз

или красивият ти сън,

в който сме актьори.

Нека да премина

през душата ти смутена,

нека обичта ни е гореща,

не студена.

Отвънка все така

ще чака някой с лека ръка,

да отвориш себе си в нощта

за мен и любовта.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??