Някой те чака отвън,
това може би съм аз
или красивият ти сън,
в който сме актьори.
Нека да премина
през душата ти смутена,
нека обичта ни е гореща,
не студена.
Отвънка все така
ще чака някой с лека ръка,
да отвориш себе си в нощта
за мен и любовта.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados
Харесах!