Jan 5, 2013, 1:37 PM

Няма връщане назад 

  Poetry » Love
623 0 1

Миналото аз забравих,

няма връщане назад.

Там и тебе аз оставих,

ври във своя малък ад!

 

Вече другиго ще мамиш,

вече друг ще мъчиш ти,

друго тяло ти ще газиш,

но за мене забрави!

 

В миналото ти остана,

ти кошмар и ужас бе,

време ми е да престана

да съм глупаво дете.

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??