Миналото аз забравих,
няма връщане назад.
Там и тебе аз оставих,
ври във своя малък ад!
Вече другиго ще мамиш,
вече друг ще мъчиш ти,
друго тяло ти ще газиш,
но за мене забрави!
В миналото ти остана,
ти кошмар и ужас бе,
време ми е да престана
да съм глупаво дете.
© Михаела Всички права запазени