5 ene 2013, 13:37

Няма връщане назад 

  Poesía » De amor
604 0 1

Миналото аз забравих,

няма връщане назад.

Там и тебе аз оставих,

ври във своя малък ад!

 

Вече другиго ще мамиш,

вече друг ще мъчиш ти,

друго тяло ти ще газиш,

но за мене забрави!

 

В миналото ти остана,

ти кошмар и ужас бе,

време ми е да престана

да съм глупаво дете.

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??