Aug 27, 2013, 10:02 PM

Обичах 

  Poetry » Love
657 0 0

Обичах аз нежно,

макар и напук,

с любов безнадеждна

пак тебе, не друг.

 

Обичах и страдах,

с копнежи живях.

Обичах безкрайно...

Щастлива ли бях?

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??