27.08.2013 г., 22:02 ч.

Обичах 

  Поезия » Любовна
659 0 0

Обичах аз нежно,

макар и напук,

с любов безнадеждна

пак тебе, не друг.

 

Обичах и страдах,

с копнежи живях.

Обичах безкрайно...

Щастлива ли бях?

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??