Jun 27, 2013, 3:11 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
823 0 0

Обичам те!

Ще го пиша на хартия,

ще го изписвам, докато 

ръката заболи... 

 

Обичам те!

Ще го крещя без сила

и нека, нека ме боли.

Обичам те!

Лудо, безмислено и крайно!

Обичам те болезнено и тайно!

 

Всичко в мен крещи... 

тайната ми обич ти прости... 

Обичам те!

В очите не прочиташ ли? 

Забранената любов боли... 

 

Обичам те!

Как искам да го кажа...

дано го чуеш някога ти... 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??