Обичам те!
Ще го пиша на хартия,
ще го изписвам, докато
ръката заболи...
Обичам те!
Ще го крещя без сила
и нека, нека ме боли.
Обичам те!
Лудо, безмислено и крайно!
Обичам те болезнено и тайно!
Всичко в мен крещи...
тайната ми обич ти прости...
Обичам те!
В очите не прочиташ ли?
Забранената любов боли...
Обичам те!
Как искам да го кажа...
дано го чуеш някога ти...