27 июн. 2013 г., 15:11

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
822 0 0

Обичам те!

Ще го пиша на хартия,

ще го изписвам, докато 

ръката заболи... 

 

Обичам те!

Ще го крещя без сила

и нека, нека ме боли.

Обичам те!

Лудо, безмислено и крайно!

Обичам те болезнено и тайно!

 

Всичко в мен крещи... 

тайната ми обич ти прости... 

Обичам те!

В очите не прочиташ ли? 

Забранената любов боли... 

 

Обичам те!

Как искам да го кажа...

дано го чуеш някога ти... 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??