May 26, 2009, 12:13 AM

Обичам те 

  Poetry » Love
743 0 2

Когато те видях за първи път,

не предполагах, че ти ще си мъжът,

който мислите ще покори

и сънищата ми ще наруши.

 

Миговете с тебе са незабравими.

Нощите и дните – несравними.

В моя свят любов донесе,

в живота ми ти смисъл внесе.

 

Обичам те, през мъка и сълзи!

Обичам те, дори да ме боли!

Не зная грях ли е, но трябва да призная,

че твоята любов ме праща в рая.

 

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??