Когато те видях за първи път,
не предполагах, че ти ще си мъжът,
който мислите ще покори
и сънищата ми ще наруши.
Миговете с тебе са незабравими.
Нощите и дните – несравними.
В моя свят любов донесе,
в живота ми ти смисъл внесе.
Обичам те, през мъка и сълзи!
Обичам те, дори да ме боли!
Не зная грях ли е, но трябва да призная,
че твоята любов ме праща в рая.
© Антония Все права защищены