26.05.2009 г., 0:13 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
744 0 2

Когато те видях за първи път,

не предполагах, че ти ще си мъжът,

който мислите ще покори

и сънищата ми ще наруши.

 

Миговете с тебе са незабравими.

Нощите и дните – несравними.

В моя свят любов донесе,

в живота ми ти смисъл внесе.

 

Обичам те, през мъка и сълзи!

Обичам те, дори да ме боли!

Не зная грях ли е, но трябва да призная,

че твоята любов ме праща в рая.

 

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??