Jan 13, 2017, 5:07 PM

Обичаш ли ме? 

  Poetry » Love
334 1 2

Обичаш ли ме? 
Не е само светло чувството.
Не е единствен извор радостта.
Тъгата, болката ти – 
Не са ли те за мене,
Не си опитал още Любовта.

 

 

09. 01. 2017 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??