13 ene 2017, 17:07

Обичаш ли ме? 

  Poesía » De amor
319 1 2

Обичаш ли ме? 
Не е само светло чувството.
Не е единствен извор радостта.
Тъгата, болката ти – 
Не са ли те за мене,
Не си опитал още Любовта.

 

 

09. 01. 2017 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??