13 янв. 2017 г., 17:07

Обичаш ли ме? 

  Поэзия » Любовная
320 1 2

Обичаш ли ме? 
Не е само светло чувството.
Не е единствен извор радостта.
Тъгата, болката ти – 
Не са ли те за мене,
Не си опитал още Любовта.

 

 

09. 01. 2017 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??