Oct 27, 2007, 9:53 PM

ОБРЕЧЕНОСТ 

  Poetry » Love
918 0 11

СТАЕН ВЪВ ГРАДИНА ЛЕНИВО СМЪЛЧАНА,
СЪС СЪЛЗИ ГОРЧИВИ РИДАЯ В НОЩТА
АЗ, ВОЛНАТА ПТИЦА НА КРЪСТ ПРИКОВАНА,
ЗА ПОЛЕТ ЕДВА ЛИ ЩЕ МАХАМ С КРИЛА.

ВЪВ ЗИМНАТА ВЕЧЕР, НАВРЕД В ТИШИНАТА
ГЛАСЪТ МИ ОТЕКВА, СКОВАН ОТ ТЪГА
И ТИХО И НЕЖНО ЦЕЛУВАМ ЗЕМЯТА
И С БОЛКА НАПУСКАМ СВЕТА...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??