27 oct 2007, 21:53

ОБРЕЧЕНОСТ 

  Poesía » De amor
920 0 11

СТАЕН ВЪВ ГРАДИНА ЛЕНИВО СМЪЛЧАНА,
СЪС СЪЛЗИ ГОРЧИВИ РИДАЯ В НОЩТА
АЗ, ВОЛНАТА ПТИЦА НА КРЪСТ ПРИКОВАНА,
ЗА ПОЛЕТ ЕДВА ЛИ ЩЕ МАХАМ С КРИЛА.

ВЪВ ЗИМНАТА ВЕЧЕР, НАВРЕД В ТИШИНАТА
ГЛАСЪТ МИ ОТЕКВА, СКОВАН ОТ ТЪГА
И ТИХО И НЕЖНО ЦЕЛУВАМ ЗЕМЯТА
И С БОЛКА НАПУСКАМ СВЕТА...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??