Nov 27, 2020, 1:30 PM

Обяснение 

  Poetry » Love
359 0 0

Небе си ми и звезда си ми

и цялото море в кръгозора,

и любов си ми, и тъга си ми,

хладен бриз в тежката умора.

 

Любовта ми към теб е необятна –

малка е Вселената дори,

за много хора даже непонятна –

хем любов, а толкова боли.

 

Няма те!

 

Спомените си като дете отглеждам...

Не забравям лицето ти и твойте ръце.

Липсваш ли – към слънцето поглеждам

и свързвам моето с твоето сърце.

 

Туптят сърцата в два различни края на земята

и забрава няма, боже мой.

Дълго, дълго ще е мрачно в душата.

Нагнетена самота.., гръм, порой...

 

 

 

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??