Mar 8, 2018, 1:46 PM

Очи в плен 

  Poetry
563 1 0

Затварям искащите ти очи в плен,

не мога да си позволя да ги изгубя,

денят става нощ, щом помисля

си, че тръгваш.

 

Аз няма да остана,

също ще вървя,

но не мога - без очите ти в мрака да ме гледат,

не мога с тебе да се разделя.

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??