8 mar 2018, 13:46

Очи в плен 

  Poesía
537 1 0

Затварям искащите ти очи в плен,

не мога да си позволя да ги изгубя,

денят става нощ, щом помисля

си, че тръгваш.

 

Аз няма да остана,

също ще вървя,

но не мога - без очите ти в мрака да ме гледат,

не мога с тебе да се разделя.

© Илияна Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??