Затварям искащите ти очи в плен,
не мога да си позволя да ги изгубя,
денят става нощ, щом помисля
си, че тръгваш.
Аз няма да остана,
също ще вървя,
но не мога - без очите ти в мрака да ме гледат,
не мога с тебе да се разделя.
© Илияна Димова Все права защищены