Sep 28, 2010, 3:13 PM

Огън от любов 

  Poetry » Love
960 0 4

Искам устните горещи да целувам, без да спра.

Тялото ти нежно да запаля в огъня на любовта.      

Без да мисля, ще целувам, докато в тебе изгоря. 

Във величествения огън на страстта.                        

Заедно с тебе искам да умра в огъня на любовта.     

 

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??