28 сент. 2010 г., 15:13

Огън от любов 

  Поэзия » Любовная
959 0 4

Искам устните горещи да целувам, без да спра.

Тялото ти нежно да запаля в огъня на любовта.      

Без да мисля, ще целувам, докато в тебе изгоря. 

Във величествения огън на страстта.                        

Заедно с тебе искам да умра в огъня на любовта.     

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??