Искам устните горещи да целувам, без да спра.
Тялото ти нежно да запаля в огъня на любовта.
Без да мисля, ще целувам, докато в тебе изгоря.
Във величествения огън на страстта.
Заедно с тебе искам да умра в огъня на любовта.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени