Jan 22, 2017, 12:53 PM

Опит за поединичност 

  Poetry
294 1 4

Капки сме.
И се стапяме
от безсилие
да не текнем 
при гравитация,
да не тръгнем,
накъм прилива,
да се влеем
във вълна от очаквания.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??