22 янв. 2017 г., 12:53

Опит за поединичност 

  Поэзия
288 1 4

Капки сме.
И се стапяме
от безсилие
да не текнем 
при гравитация,
да не тръгнем,
накъм прилива,
да се влеем
във вълна от очаквания.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??