22 ene 2017, 12:53

Опит за поединичност 

  Poesía
289 1 4

Капки сме.
И се стапяме
от безсилие
да не текнем 
при гравитация,
да не тръгнем,
накъм прилива,
да се влеем
във вълна от очаквания.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??