Feb 28, 2021, 7:42 AM

Опит за рима без прилагателни 

  Poetry
139 0 0

слънцето
с лъчите си
душѝте гали

 

сякаш пише
за любов
по тях скрижали

 

слънцето
с лъчите си
сърцата жари

 

сякаш
с повече любов
да ги товари

 

слънцето
с лъчите си
любов посява

 

за да е
човек — ЛЮБОВ —
на БОГ за слава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??