слънцето
с лъчите си
душѝте гали
сякаш пише
за любов
по тях скрижали
слънцето
с лъчите си
сърцата жари
сякаш
с повече любов
да ги товари
слънцето
с лъчите си
любов посява
за да е
човек — ЛЮБОВ —
на БОГ за слава
© Стоян Минев Todos los derechos reservados