28 февр. 2021 г., 07:42

Опит за рима без прилагателни 

  Поэзия
140 0 0

слънцето
с лъчите си
душѝте гали

 

сякаш пише
за любов
по тях скрижали

 

слънцето
с лъчите си
сърцата жари

 

сякаш
с повече любов
да ги товари

 

слънцето
с лъчите си
любов посява

 

за да е
човек — ЛЮБОВ —
на БОГ за слава

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??