Mar 4, 2015, 9:51 PM

Осми март 

  Poetry » Love
358 0 0

До теб - светая светих,

да стигне моят глас тих.

Ангел чист песен да пее

как душа ми от красотата ти немее.

 

С рози във косата

и с букет в ръката

аз копнея да те зърна

и да те прегърна.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??