4 mar 2015, 21:51

Осми март 

  Poesía » De amor
348 0 0

До теб - светая светих,

да стигне моят глас тих.

Ангел чист песен да пее

как душа ми от красотата ти немее.

 

С рози във косата

и с букет в ръката

аз копнея да те зърна

и да те прегърна.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??