4 мар. 2015 г., 21:51

Осми март 

  Поэзия » Любовная
349 0 0

До теб - светая светих,

да стигне моят глас тих.

Ангел чист песен да пее

как душа ми от красотата ти немее.

 

С рози във косата

и с букет в ръката

аз копнея да те зърна

и да те прегърна.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??