Oct 18, 2013, 8:51 AM

От сърцето 

  Poetry
476 0 0

Вътре някъде в душата

чувства вплитат се в едно,

от сърцето нещо зароди се,

нещо малко, но добро.

 

Дума, ласка или жест,

белег от една целувка

или пък засрамена милувка,

избледняла след дъжда.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??