18 oct 2013, 8:51

От сърцето 

  Poesía
477 0 0

Вътре някъде в душата

чувства вплитат се в едно,

от сърцето нещо зароди се,

нещо малко, но добро.

 

Дума, ласка или жест,

белег от една целувка

или пък засрамена милувка,

избледняла след дъжда.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??