18.10.2013 г., 8:51 ч.

От сърцето 

  Поезия
479 0 0

Вътре някъде в душата

чувства вплитат се в едно,

от сърцето нещо зароди се,

нещо малко, но добро.

 

Дума, ласка или жест,

белег от една целувка

или пък засрамена милувка,

избледняла след дъжда.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??