Jan 6, 2010, 5:03 PM

Открития 

  Poetry » Phylosophy
439 0 0

 

                        Няма вече думи.

                        Няма игра.

                        Нито хорски друмища.

                        И дори миг щастие.

 

 

                        Думите връхлитат

                        като

                        бушуващ ураган

                        на брега на мълчанието.

                        Игра можем да наречем

                        всяко занимание

                        за

                        възрастни...

                        Най-сетне кръстопът на

                        съдбата са

                        друмищата.

                        А илюзорен спътник

                        е щастието.

 

 

                        Крещя наум -

                        без глас -

                        за да видя

                        как Галилей

                        е осквернен

                        от

                        Светата инквизиция.

 

 

 

                         Крещя.

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??