Aug 3, 2024, 12:48 AM

Откровение на трансджендъра боксьор от олимпиадата 

  Poetry » Other
166 0 0

"Колко съм си смел ти ме виж -
жена кавалерски "победих" аз!
Пред целия свят и пред Париж
добре я разкатавах с пълна газ!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??