3 ago 2024, 0:48

Откровение на трансджендъра боксьор от олимпиадата 

  Poesía » Otra
194 0 0

"Колко съм си смел ти ме виж -
жена кавалерски "победих" аз!
Пред целия свят и пред Париж
добре я разкатавах с пълна газ!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??