3 авг. 2024 г., 00:48

Откровение на трансджендъра боксьор от олимпиадата 

  Поэзия » Другая
165 0 0

"Колко съм си смел ти ме виж -
жена кавалерски "победих" аз!
Пред целия свят и пред Париж
добре я разкатавах с пълна газ!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??