Dec 7, 2006, 11:08 AM

Отново съм сама 

  Poetry
766 0 0
Стоя в стаята сама,
чувам капките дъжд по стъклата.
Оглеждам се, за да срещна очите ти,
но теб отново те няма.

Къде си, любими?
Сърцето ми се разкъсва.
Останах сама,
сама със сълзите си.

И всеки ден се повтаря:
пак дъжд, пак сълзи, пак те няма.
Тъмната стая все празна стои,
а дъждът нежно гали стъклата.

И ето, сега седя сама
пак до прозореца
и пиша тези редове,
и ето, отново... дъждът заваля.

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??