Aug 15, 2006, 12:11 AM

Пак обръщаш глава 

  Poetry
782 0 3

Пак обръщаш глава

Пак е тъмно и ти си до мен;
тъй близо, а все тъй студена.
Протягам ръка към идния ден
и те викам...
а ти изморена - пак обръщаш глава.

Сумрак е. До мен ти заспиваш,
без дума една ме омая;
и с усмивки насън ме заливаш;
щастлив съм...
макар че накрая - пак обръщаш глава.

   11.11.02

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??