15 авг. 2006 г., 00:11

Пак обръщаш глава 

  Поэзия
784 0 3

Пак обръщаш глава

Пак е тъмно и ти си до мен;
тъй близо, а все тъй студена.
Протягам ръка към идния ден
и те викам...
а ти изморена - пак обръщаш глава.

Сумрак е. До мен ти заспиваш,
без дума една ме омая;
и с усмивки насън ме заливаш;
щастлив съм...
макар че накрая - пак обръщаш глава.

   11.11.02

© Владимир Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??