15.08.2006 г., 0:11 ч.

Пак обръщаш глава 

  Поезия
783 0 3

Пак обръщаш глава

Пак е тъмно и ти си до мен;
тъй близо, а все тъй студена.
Протягам ръка към идния ден
и те викам...
а ти изморена - пак обръщаш глава.

Сумрак е. До мен ти заспиваш,
без дума една ме омая;
и с усмивки насън ме заливаш;
щастлив съм...
макар че накрая - пак обръщаш глава.

   11.11.02

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??