Jul 11, 2024, 6:04 PM  

Пеевски:Без референдум за еврото! 

  Poetry » Humour
282 0 0

"Референдум за еврото ви забранявам!

Народе? От твое име аз ще си решавам...

Отново си блеснах ярко като супернова!

"Мъдра" мисъл, на философията основа!

 

Е, за теб цените явно ще си скочат,

но хората ми точно затуй се точат*!"

 

––––––––––––––––––––

*Тоест обръчите от фирми.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??